Om oss

Om Arteta.no

Arteta.no er varemerke av Arteta Service AS

Arteta Service AS

Org. Nr.: 917116296 MVA

Velkommen til min lille, men voksende elektronikkbutikk! Etablert i 2016, min lidenskap for elektronikk og sterke ønske om å tilfredsstille kundene mine, ledet meg til å starte denne virksomheten. I 2019 skiftet jeg fokuset mitt mot å selge elektroniske produkter.

Som eneste eier, Arturas Sotcenko, grunnla jeg dette selskapet med en dedikasjon til elektronikkprodukter. Å kuratere et utvalg av høykvalitets elektronikk som møter behovene til kundene mine er en kilde til stor stolthet.

Som en liten virksomhet er det viktig å bygge tillit med kundene mine. Å tilby en enestående shoppingopplevelse som er enkel, praktisk og rimelig, er målet mitt. Tilbakemeldinger fra kundene mine er avgjørende for å forbedre mine produkter og tjenester.

Leverandøren min er basert i Spania, noe som resulterer i litt lengre leveringstider sammenlignet med andre forhandlere. Imidlertid har jeg som mål å gi kundene mine en åpen og effektiv leveringsprosess, slik at du vet nøyaktig når bestillingen din vil ankomme.

Som en soloentreprenør er min forpliktelse til å tilby den best mulige tjenesten urokkelig. Enten du trenger de nyeste smarttelefonene, bærbare datamaskiner eller hjemmeunderholdningssystemene, har jeg noe for alle. Hvis du er usikker på et produkt, er jeg alltid glad for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Nettstedet er utformet for å gjøre det enkelt å finne det du leter etter, og min raske og pålitelige levering sikrer at bestillingen din ankommer i tide. Selv om jeg ikke har mange anmeldelser ennå, oppfordrer min forpliktelse til å tilby enestående service kundene mine til å gi tilbakemelding på min Trustpilot-side.

Takk for at du vurderer meg som din foretrukne elektronikkbutikk. Jeg er spent på å betjene deg og gi den best mulige shoppingopplevelsen.

Hvis du savner svar på et spørsmål eller ønsker gode råd, er det bare å kontakte teamet vårt på kundeservice.


  • Kundeservice – vi svarer rask!

  • God kvalitet – 30 dagers åpent kjøp.

  • Gratis retur!